lördag 13 mars 2010

Alonso snabbast i FP3

Som jag skrev igår, kom tiderna ner till just 1:54-nivå på lördagsträningen, och det kan gå ännu snabbare, kanske en halv sekund, i Q3. Den som satte tiden 1:54.099 var Fernando Alonso i Ferrari, som ser mycket starka ut tillsammans med Mercedes GP. McLaren var inte riktigt lika heta som de har sett ut tidigare, och Hamilton hade något slags problem som gjorde att han inte kunde genomföra något riktigt kvalförsök. Vettel och Webber i Red Bull såg betydligt mer bekväma och stabila än de gjorde igår och klockade in på en 5:e respektive 3:e plats.

Stackars Karun Chandhok fick inte köra ett enda varv nu heller i sin HRT-bil som fortfarande inte var klar. Hans teamkamrat Bruno Senna lyckades dock vara mindre än 10 sekunder långsammare än Alonso, vilket måste klassas som en stor förbättring för den smått hopplösa nykomlingen.

Min favvo Hülkenberg satte 10:e snabbaste tid i sin Williams och var återigen före sin rutinerade stallkamrat Barichello i listan. Han kan bli riktigt grym den killen! Det skulle inte förvåna mig om vi får se honom i Q3 senare idag.

Nu reser jag bort till Tunisien en vecka och kommer förmodligen inte att kunna se loppet live, så det blir till att spela in och titta vid hemkomst. Tyvärr! Det ska dock bli otroligt skönt med 20 grader högre temperaturer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar