tisdag 27 april 2010

Vilken tur att man har bokat

Årets stora nöje på TV-spelssidan blir självklart releasen av Codemasters F1-spel till PS3. Det är inte lite seriöst de går in för att skapa det bästa racing-spelet någonsin. Titta bara på realismen och detaljrikedomen i nedanstående videoklipp.

2 kommentarer:

  1. Problemet med F1 spel brukar vara att de antingen är så realistiska att det är omöjligt att spela utan hjälpmedel som antispin och traction control. Eller så är det åt andra hållet och blir helt orealistiskt och mera som att köra go-cart.

    Att nöta 50 varv framför datorn i något som ska kännas som uppåt 300 km/h funkar inte riktigt men det är kul att lära känna banorna innan man ska se de riktiga förarna köra där.

    SvaraRadera
  2. Det är nog snarare ett problem som ligger hos dem som spelar. Man orkar inte börja tillräckligt lugnt och träna tillräckligt länge utan gasar max direkt och kör då självklart oftast av. Det problemet är nog inte lika stort hos de som verkligen är intresserade av F1. Men visst, verkligt antal varv orkar man ju sällan köra. Vi vanliga dödliga kan inte hålla koncentrationen uppe under så lång tid ens utan G-krafter :)

    SvaraRadera