onsdag 23 juni 2010

Spännande på nyhetsfronten

I veckan har vi kunnat läsa en mängd intressanta nyheter och rykten i media rörande Formel 1. Vad sägs om att Renault sägs vara intresserade av Räikkönen? Eller att Jenson Button stämmer Brawn/Mercedes GP för att han inte fick behålla sin VM-bil? Eller att Pirelli är klara som nästa års däckleverantör? Dessutom ska förarna nästa år kunna justera bakvingen i vissa lägen, som det står mer om på Formel 1s hemsida.

I helgen är det Valencia som står för värdskapet. Själv tycker jag banan verkar grymt tråkig och jag har inte hört någon av förarna som är speciellt imponerad. Det blev inte det Monaco GP junior som arrangörerna säkert hade hoppats. Detta är i och för sig helt naturligt, eftersom största delen av Monacos charm utgörs av dess historik och glamour, något som Valencia naturligtvis inte kan stoltsera med. Förmodligen blir det samma gamla stall som slåss om segern, d.v.s. McLaren, Red Bull och Robert Kubica.

Något som jag nästan ser fram emot ännu mer än Europas GP i Valencia är det Formel 1-spel till PS3 som Codemasters snart släpper. Efter att ha sett ett antal trailers kan man inte annat än imponeras. Allt verkar otroligt genomarbetat, från grafiken till spelkänslan och realismen. Den stora frågan är nog hur man ska kunna lägga kontrollen ifrån sig när man väl har börjat spela...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar