torsdag 2 december 2010

Vild och vårdslös Venezuelan till Williams

Pastor Maldonado tar Hülkenbergs plats i Williams till nästa år. Där gjorde nog Sir Frank ett stort misstag. Maldonado är i mitt tycke en smått galen förare som fick livstids avstängning i Monaco för att han körde på en funktionär precis vid en gulflagg i ett World Series By Renault-race. Avstängningen gjorde dock senare om till att omfatta fyra race, men ändå. Att han vann GP2-serien utan att köra av alla sina konkurrenter beror ju helt enkelt på att han kunde kvala långt fram i de flesta race och därmed undvika den största pressen att ta sig förbi.

Nu när han hamnar i ett F1-stall som tillhör mellanskiktet och kanske kvalar in på 10-15:e plats, kommer hans försök till avancemang i fältet innebära mången kollision. Det är nästan så att jag tror att han inte får vara kvar hela säsongen.

Stackars Nico Hülkenberg å andra sidan, som precis i slutet började hitta rätt och som jag tror kickar Maldonados ass vilken dag i veckan som helst. Jag hoppas verkligen att han hittar en ny styrning i ett bra stall!


Nåväl, det ska bli skoj att se när Maldonado med sina våghalsiga manövrar retar upp sina medtävlare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar